Mihajlović: Da nastavimo u ovom ritmu i uvedemo Milan u LŠ

1 komentar(a)
Mario Baloteli i Siniša Mihajlović, Foto: Reuters
27.11.2015. 13:40h

Trener Milana Siniša Mihajlović vjeruje da "rosoneri" imaju kvalitet da završe među najbolja tri tima u Seriji A i poslije dvije godine pauze vrate se u Ligu šampiona.

"Poslije utakmice protiv Napolija osvajali smo u prosjeku dva boda po meču. Ubijeđen sam da možemo da nastavimo u ovom ritmu i na kraju dođemo do mjesta koje vodi u Ligu šampiona. Poslije završetka prvog dijela sezone, očekuju nas direktni dueli sa konkurentima za visok plasman i siguran sam da možemo da budemo uspješni", rekao je Mihajlović na konferenciji za medije uoči sjutrašnjeg meča sa Sampdorijom u Seriji A.

Temperamentni srpski trener odbacio je navode da ekipi nedostaje karakter.

"Ne mogu stvari iznenada da se okrenu. Promjenili smo mnogo igrača, stil igre i još se prilagođavamo na sve. Uvijek gubimo kada primimo prvi gol? To nije problem karaktera. Možemo da kada prvi primimo gol preokrenemo rezultat, ali u nekim mečevima nismo imali sreće", zaključio je bivši selektor Srbije.

Fudbaleri Milana nalaze se na sedmom mjestu na tabeli italijanskog šampionata sa 20 bodova, osam manje od trećeplasirane Fiorentine.