“Stray Dogg” promovisao novi album u Podgorici

“Hvala vam svima što ste došli u ovolikom broju. Nadam se da ćemo promovisati ovaj novi album onako kako treba”, poručio je publici frontmen benda, aludirajući na treći studijski album “Come Along Wind” koji je objavljen neposredno prije nastupa u Podgorici

1 komentar(a)
Stray Dogg, Foto: Filip Roganović
27.11.2015. 08:08h

Članovi srpskog indi rok benda “Stray Dogg”, svoj treći nastup u Crnoj Gori, koji je održan sinoć u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” sa početkom u 21 sat, započeli su pjesmom “Smile” sa prvog albuma iz 2011. godine.

“Hvala vam svima što ste došli u ovolikom broju. Nadam se da ćemo promovisati ovaj novi album onako kako treba”, poručio je publici Dušan Strajnić, frontmen benda, aludirajući na treći studijski album “Come Along Wind” koji je objavljen neposredno prije nastupa u Podgorici.

Iako je publika gromoglasnim aplauzom ispratila ne samo svaku pjesmu, već i prvi izlazak na binu muzičara, do kraja večeri atmosfera je bila svedena na uživanje u muzici iz sjedišta i u potpunoj tišini, bez pjevanja omiljenih numera.

Osim autorskih pjesama “Stray Dogga”, poput “No One But You”, “Dare Not” i “Away”, kao i numera sa prvog i drugog albuma, podgorička publika je imala priliku da čuje i nekoliko obrada, iako se članovi sastava, kako je kazao Strajnić “trude da ih izbace sa repertoara, ali se uvijek neka provuče”.

U ranijem razgovoru za “Vijesti”, frontmen sastava je kazao da će nakon prvog ekranizovanog singla “No One But You” snimiti spot za još nekoliko numera u narednih šest mjeseci.