Radnici TE Pljevlja donirali krv

„I tokom ove akcije pridružilo nam se nekoliko kolega koji su prvi put donirali krv namjereni da tako i nastave poštujući naravno dobro poznate principe dobrovoljnosti, anonimnosti i besplatnosti,“ kazala je Kovačevićeva

117 pregleda0 komentar(a)
doniranje krvi, Foto: Shutterstock
21.10.2015. 12:12h

Članovi Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Elektroprivrede Crne Gore prikupili su 29 jedinica životne tečnosti. To je njihova sedma akcija ove godine.

Krv su dali zaposleni u TE Pljevlja, njima se pridružio i jedan broj članova Kluba iz Direkcije EPCG u Nikšiću i distributivnog regiona 7 sa sjedištem u Pljevljima.

Koordinatorka pljevaljske podružnice Kluba EPCG, Rada Kovačević, zadovoljna je akcijom i posebno činjenicom da se spisak dobrovoljnih davalaca krvi u TE stalno proširije i povećava.

„I tokom ove akcije pridružilo nam se nekoliko kolega koji su prvi put donirali krv namjereni da tako i nastave poštujući naravno dobro poznate principe dobrovoljnosti, anonimnosti i besplatnosti,“ kazala je Kovačevićeva.

Izrazila je veliku zahvalnost podružnici Sindikalne organizacije zaposlenih u TE Pljevlja na finansijskoj podršci u organizaciji akcije koja se tradicionalno održava povodom Dana TE Pljevlja. TE Pljevlja danas obilježava 33 godine postojanja.

Od osnivanja, 2007, Klub je organizovao više od 50 akcija dobrovoljnog darivanja krvi.