Pogledajte fotografije Odoma dan prije nego što je upao u komu

Vjeruje se da je autor ovih fotografija jedna od prostitutki koja je usluživala nekadašnjeg košarkaša Los Anđeles Klipersa, Majamija, Los Anđeles Lejkersa, Dalasa i Laboral Kuće

10 komentar(a)
20.10.2015. 09:33h

Poznati britanski tabloid „Dejli Mejl” došao je u posjed fotografija na kojima se vidi američki košarkaš Lamar Odom dok leži u krevetu u bordelu dan prije nego što je u istoj toj sobi pronađen u nesvjesnom stanju.

Kako prenose mediji, Odom je napravio račun u javnoj kući u Nevadi od 79 hiljada dolara, a na fotografijama se jasno vide seksualne igračke i bebi ulje.

Vjeruje se da je autor ovih fotografija jedna od prostitutki koja je usluživala nekadašnjeg košarkaša Los Anđeles Klipersa, Majamija, Los Anđeles Lejkersa, Dalasa i Laboral Kuće.

Navodi se da su Odoma na dan kada su nastale pomenute fotografije dvije prostitutke, Rajder Čeri i Monika Monro, posjetile ukupno šest puta, a upravo ga je jedna od njih dvije i pronašla u nesvjesnom stanju, poslije čega je prebačen u bolnicu.

Odom se poslije nekoliko dana provedenih u bolnici u Nevadi probudio iz kome, i prema posljednjim informacijama, nalazi se u sve boljem stanju.

Galerija