Džordž Kluni: Amal je pametnija od mene i to je OK

Tokom razgovora on je otkrio i da je čovjek podložan navikama, te da je na kraju Amal odlučila u kojem restoranu će proslaviti godišnjicu

211 pregleda1 komentar(a)
Džordž Kluni. Amal
04.10.2015. 16:45h

Glumac Džordž Kluni, nekadašnji najpoznatiji neženja, otkrio je da je njegova supruga, advokat u oblasti za ljudska prava, Amal Alamudin, pametnija od njega i dodao da mu to uopšte ne smeta.

“Često se desi da se osjećam kao kompletna budala dok pričam sa sopstvenom suprugom”, kazao je on u razgovoru za nydailynews.com.

Ovaj par protekle nedjelje je proslavio prvu godišnjicu, a kako je Kluni ispričao taj događaj su obilježili intimnom večerom, nakon što su prisustvovali spomenu u čast njegovog prijatelja, producenta Džerija Vejntrauba.

Tokom razgovora on je otkrio i da je čovjek podložan navikama, te da je na kraju Amal odlučila u kojem restoranu će proslaviti godišnjicu.

“Ja sam želio da odemo u obližnji suši bar, koji je u našoj ulici, gdje bih mogao da jedem svakoga dana u nedjelji. Ona nije željela da to radimo i govorila je kako to ne smije da se desi na dan godišnjice”, prepričao je Kluni, koji je proslavio još jednu godišnjicu ovih dana na New York Film festivalu, a u pitanju je 15 godina od premijere mjuzikla “O, Brother Where Art Thou?”.

Sa režiserima tog ostvarenja, Džoelom i Itanom Koenom, ponovo je udružio snage i to za potrebe snimanja predstave “Hail, Caesar!”, koja će se u pozorištu naći sljedeće godine.

“Kao što možete da predpostavite veoma je teško izaći na kraj sa njima, jer su osvojili Oskara i puno se promijenili”, našalio se glumac na račun režisera.

“To možete primijetiti posmatrajući ih. To se vidi po njihovoj odjeći koja je puno drugačija, a meni je to užasno”, nastavio je sa šalom Kluni.