Pojedine ulice u Podgorici zatvorene zbog protesta

Od 14 sati do završetka protesta saobraćaj će biti obustavljen na Bulevaru Stanka Dragojevića, dijelu Bulevara Svetog Petra Cetinjskog (od raskrsnice sa ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa ulicom Bratstva i jedinstva), ulici Slobode i ulici Kralja Nikole (do raskrnice sa ulicom Oktobarske revolucije)

98 pregleda7 komentar(a)
Podgorica, Foto: Vesko Belojević
27.09.2015. 06:21h

Više podgoričkih ulica biće zatvoreno sa saobraćaj tokom protesta koji organizuje Demokratski front, saopšteno je iz Uprave policije.

Od 14 sati do završetka protesta saobraćaj će biti obustavljen na Bulevaru Stanka Dragojevića, dijelu Bulevara Svetog Petra Cetinjskog (od raskrsnice sa ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa ulicom Bratstva i jedinstva), ulici Slobode i ulici Kralja Nikole (do raskrnice sa ulicom Oktobarske revolucije).

Kako se navodi, prema potrebi i procjenama, mogu biti zatvorene i druge ulice u Podgorici.

"Molimo građana da imaju razumijevanja za navedeni režim saobraćaja, budući da će se primijeniti iz bezbjednosnih razloga", kazali su iz policije.

Na osnovu Zakona o unutrašnjim poslovima, policija će sa snimanjem javnog okupljanja, sa mjestom održavanja preko puta Skupštine, početi u 17 sati do završetka javnog okupljanja.