Šeron Stoun: Mnogo mlađi momci - uz kafu

Kada je zakoračila u četrdesete godine, trebalo joj je dugo da prihvati starenje, priznala je. “Zatvorila bih se u kupatilo sa bocom vina i pokušavala da se pomirim sa novim borama na svom licu. Isplakala sam more suza dok se konačno nisam uspjela da prihvatim sebe baš takvu”

562 pregleda1 komentar(a)
Šeron Stoun (Novina)
20.09.2015. 14:55h

Poznata glumica Šeron Stoun i u 57. godini zadržala je mladalačku ljepotu. Za to su, kaže majka trojice sinova zaslužni geni i pravilna ishrana.

“I dan-danas, kad odem po kafu u 'Starbucks', uvijek se nađe neki 20-godišnjak koji se baci na mene”, rekla je zvijezda “Niskih strasti”.

Glumica je prije četrnaest godina pretrpjela teški moždani udar, nakon čega je ponovo učila da hoda i govori. Sada pazi na to da vodi zdrav način života.

“Imala sam jak moždani udar, a krvarila sam deset dana. Mislila sam da ću umrijeti. Dvije godine sam ponovo učila da pišem, čitam i hodam. Bio je to najgori period u mom životu, a nakon toga odlučila sam da okrenem novi list i usporim. Do tada sam snimala film za filmom, a ubrzan životni ritam uzeo je danak”, kazala je Stounova.

Holivudska je ljepotica svoj najveći hit “Niske strasti” snimila 1992, a taj film joj je donio status seks-simbola. Kada je zakoračila u četrdesete godine, trebalo joj je dugo da prihvati starenje, priznala je ona.

“Zatvorila bih se u kupatilo sa bocom vina i pokušavala da se pomirim sa novim borama na svom licu. Isplakala sam more suza dok se konačno nisam uspjela da prihvatim sebe baš takvu”, kazala je ona.