Manipeni zvezda nove kampanje Sonija

Ovo će biti četvrti film o Bondu u kojem je Soni partner, a nova reklamna kampanja kojom se promovišu mobilni telefon "Xperia Z5" i fotoaparat "RX-100 IV", nosi naziv "Napravljeno za Bonda", saopštila je kompanija

112 pregleda0 komentar(a)
manipeni, Foto: Youtube screenshot
15.09.2015. 10:32h

Lik gospođice Manipeni (Moneypenny), vjerne sekretarice MI6 u serijalu o legendarnom britanskom literarnom i filmskom tajnom agentu Džejmsu Bondu, u centru je nove reklamne kampanje kompanije Soni (Sony) uoči oktobarske premijere filma "Spektra", najnovijeg u serijalu o agentu 007.

Ovo će biti četvrti film o Bondu u kojem je Soni partner, a nova reklamna kampanja kojom se promovišu mobilni telefon "Xperia Z5" i fotoaparat "RX-100 IV", nosi naziv "Napravljeno za Bonda", saopštila je kompanija.

U kratkom, dinamičnom promo-filmu, gospođica Manipeni, koju od prošlog Bondovog filma "Skajfol" tumači Naomi Heris, bori se na obalama Temze u Londonu s misterioznim zlikovcima, kako bi Bondu dostavila mobilni telefon, a pomoću fotoaparata uspjeva da snimi pratioce u mraku i da zabilježi prizor u izuzetno usporenom snimku.

Najnoviji film o Džejmsu Bondu "Spektra" biće premijerno prikazan 26. oktobra u Londonu i 6. novembra u SAD. Režirao ga je oskarovac Sem Mendez, a u ulozi agenta 007 po četvrti put je Danijel Krejg.