De Hea zbog papirologije ne ide u Madrid!

Dva kluba su izgubila kompas u pregovorima, a Real do ponoći (kada je završen prelazni rok u Primeri) nije poslao neophodnu papirologiju u sjedište lige. Navodno, krivac je Junajted koji je kasno poslao papire

8 komentar(a)
David de Hea, Foto: Reuters
31.08.2015. 22:45h

David de Hea ipak neće postati golman Real Madrida, Kejlor Navas ne ide na "Old traford", iako su "merengesi" i Mančester junajted imali dogovor bukvalno čitav jučerašnji dan.

Na kraju, dva kluba su izgubila kompas u pregovorima, a Real do ponoći (kada je završen prelazni rok u Primeri) nije poslao neophodnu papirologiju u sjedište lige...

Navodno, krivac je Junajted koji je kasno poslao papire.

Real je tako, ako se ne dogodi neko čudo, izvisio, a izvisili su i De Hea i Junajted, jer niti će ovaj braniti kod Luja van Gala, niti će "đavoli" dobiti 10 miliona eura (pls bonuse) i Navasa.

Nije ozvaničeno, ali engleski mediji javljaju da će Junajted danas (u 19 časova se završava prelazni rok na Ostrvu) napraviti još jedan nevjerovatan transfer - stići će 19-godišnji napadač iz Monaka Antoni Marsijal za čak 50 miliona eura, a neki neki mediji navode da bi čitav posao mogao da iznosi i nestvarnih 80 miliona.

Najživlje je, što se i očekivalo, bilo u Italiji - Juventus je posljednjeg dana doveo Ernaneša iz Intera za 13 miliona eura (11 odmah, dva kroz bonuse), a novi „bjankonero” je i dosadašnji vezista Marseja Mario Lemina.

Inter je, s druge strane, odradio fantastičan prelazni rok koji je kompletirao Ademom Ljajićem (stiže na pozajmicu, transfer bi narednog ljeta trebalo da iznosi 12,6 miliona), te tandemom iz Galatasaraja - potpisali su Felipe Melo i lijevi bek Aleks Telješ.

Lacio je morao da reaguje i dovede napadača, a stigao je Alesandro Matri iz Milana, dok je Marko Borijelo potpisao za Karpi.

Milan na kraju nije uspio da dovede ni Aksela Vicela iz Zenita, niti Roberta Sorijana iz Sampdorije.

Sorijano je bio na korak od potpisa ugovora za Napoli, ali je u posljednjem trenutku propalo sve, jer su Napolitanci zakasnili da pošalju papirologiju u FS Italije! Zato je Kamilo Suniga i ostao u Napulju.

Julijan Draksler je postao novi fudbaler Volfsburga, kao i Dante, a dobar posao je napravila Borusija iz Dortmunda, koja je pozajmila Adnana Januzaja iz Mančester junajteda.