Sivilo u vrhu Domaćice već treću nedjelju

Podgorički reper treću nedjelju zaredom u vrhu regionalne muzičke top-liste

454 pregleda0 komentar(a)
Sivilo, Foto: Sivilo/Facebook
31.08.2015. 06:32h

Podgorički reper Balša Krkeljić - Sivilo ove nedjelje je sa svojim projektom Sive srijede na trećem mjestu regionalne MTV top- liste Domaćica. I ovoga puta u pitanju je numera "No.1", a Sivilo je na prvom mjestu Domaćice bio dva puta od kada je počeo da na ovaj način predstavlja pjesme sa svog albuma "Ljeto kada su me krunisali".

"Zaista nisam očekivao ovakav uspjeh na Domaćici. Ovo je treća nedjelja da sam na vrhu, dva puta sam bio prvi i mislim da je i ovo treće mjesto uspjeh", kazao je reper.

"Moj prvi album 'Ljeto kada su me krunisali' dobro je prošao kod kritike, ali sa publikom i nije bio takav slučaj. Sa njim sam dokazao da sam neko ko poštuje hip hop, ali sve je bilo uzalud jer nisam na pravi način poslao publici poruku. Morao sam da ispratim trendove, pa sam se odlučio na ovako nešto", ispričao je on i dodao da nije u pitanju klasični hip hop.

"Unio sam popularan zvuk u ono što sam prije napravio i poruka je definitivno poslata. Mislim da smo 'uboli' pravu stvar i veoma sam zadovoljan kako su moje pjesme prošle", kaže reper, koji smatra da je za dio uspjeha zaslužno i to što je numera "No.1" ekranizovana.

On će svoje pjesme na ovaj način publici predstavljati još dvije nedjelje.

"Imam još dvije numere koje će se naći na Domaćici, a nakon toga idem na dug i zaslužen odmor", kaže uz smijeh Sivilo, koji je ovog ljeta imao dosta nastupa, ali su mu najvažniji bili oni na Lake festu i na Obala festu.

"Lake fest je bio zaista nešto posebno za mene, imao sam odličan nastup. Nikšić je nevjerovatan grad koji je otvoren za sve vrste underground zvuka, ima savršenu energiju, publika je odlična", kaže reper koji radi na novom albumu.

"Ovaj zanimljiv projekat na Domaćici se uskoro završava i treba da se radi nešto novo. Radim na novim pjesmama, ali je ovo bio eksperiment koji će mi pomoći u stvaranju drugog albuma. Sazreo sam kao umjetnik i shvatam kako treba da svoje pjesme prezentujem publici", zaključuje Sivilo.