Plavetnilo Jadrana pretočeno u dragulje i nakit

Događaj će imati i humanitarnu notu jer će kompanija Misahara procenat od prodaje bilo kog komada nakita te večeri i do kraja avgusta u svom butiku u Porto Montenegru, donirati Dječjoj bolnici u Podgorici

370 pregleda0 komentar(a)
Regent Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
26.08.2015. 13:40h

Tačno godinu dana od svog svečanog otvaranja, 27. avgusta, hotel Regent Porto Montenegro u Tivtu će sjutra veče još jednom biti domaćin događaja koji stapa eleganciju i luksuz.

"Pored uspješne godišnjice rada hotela Regent, povod za ovaj događaj je predstavaljanje nove Adriatic kolekcije unikatnog nakita njujorškog brenda Misahara, kao i ljetnjeg izdanja magazina The Luxury Collection Montenegro. Događaj pod nazivom Dive okupiće veliki broj zvanica koje će imati priliku da uživaju u predivnom ambijentu Italian Gardena i delicijama kreativnog kulinarskog tima hotela Regent. Događaj će biti u znaku iznenađenja i proslave novog doba u kojem je promjena jedina konstanta", kazala je portparolka elitnog tivatskog hotela, Elena Ljiljanić.

Istakla je da će u čast južnog Jadrana, u kojem je vlasnica brenda Misahara Lepa Galeb-Roskopp pronašla inspiraciju za novu kolekciju nakita, ambijent hotela Regent biti "uokviren nijansama morskog plavetnila koja će goste pozvati na otkrivanje ljepote ovog ekskluzivnog nakita".

Događaj će imati i humanitarnu notu jer će kompanija Misahara procenat od prodaje bilo kog komada nakita te večeri i do kraja avgusta u svom butiku u Porto Montenegru, donirati Dječjoj bolnici u Podgorici.

Misahara je njujorški brend luksuznog nakita koji već neko vrijeme važi za omiljeni među svjetskim džet-setom. Misaharini unikatni komadi nakita inspirisani su putovanjima kao i različitim kulturama koje su dojmile dizajnerku Lepu Galeb Roskopp. Uz upotrebu isključivo najkvalitetnijih dragulja i plemenitih metala, Misaharine kolekcije pričaju svoju priču elegantnim linijama majstorske izrade. Posljednje dvije linije nakita inspirisane su isključivo crnogorskim priobaljem i plavetnilom morskih dubina Južnog Jadrana.

"Glamurozan događaj Dive, iako zatvoren za javnost, imaće vrlo spektakularan početak koji će biti vidljiv iz svih dijelova Porto Montenegra", obećala je Ljiljanić, objašnjavajući da je suorganizator te manifestacije The Luxury Collection Montenegro, luksuzna publikacija koja ima za cilj da gostima iz inostranstva pruži aktuelne informacije o razvojnim projektima, dizajnu i arhitekturi, prirodnim ljepotama Crne Gore i kvalitetnim ugostiteljskim sadržajima.