Demokrate: Front ratuje sa zamišljenim protivnikom

Iz Demokratske Crne Gore su saopštili da pružaju ruku svima osim DPS-u, "jer je nama smjena vlasti prioritet, za razliku od onih koji već godinama uživaju u benefitima funkcija koje obavljaju"

73 pregleda0 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
21.08.2015. 18:11h

Demokratska Crna Gora poručila je Demokratskom frontu da ih ostavlja da ratuju sa zamišljenim protivnikom i završe interne procese koje su započeli, te da će se oni boriti protiv stvarnog protivnika (DPS) koji je svojim činjenjem i nečinjenjem doveo građane na ivicu bijede.

Iz DF-a su ranije saopštili da su Demokratska Crna Gora i njen lider Aleksa Bečić, zajedno sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), najveći su protivnici protesta koje je Demokratski front (DF) zakazao za 27. septembar.

"Procijenite sami da li za DPS rade oni koji su potpisali inicijativu za smjenu Vlade Mila Đukanovića ili oni koji nijesu htjeli smjenu Vlade, da li za DPS rade oni koji su na organima partije donijeli odluku da neće sa DPS-om ni prije, ni nakon izbora ili oni koji pitaju SDP da li opozicija smije da krene u postupak rušenja Vlade, da li za DPS rade oni koji su saopštili da neće u svestranačku (prelaznu) Vladu sa DPS-om ili oni koji bi sa DPS-om da dijele resore u novoj Vladi, da li za DPS rade Demokrate ili oni koji su nekada napadali SNP da radi u korist režima MIla Đukanovića, da bi se sada udružili kako bi zajedno radili protiv Demokrata", navodi se u reagovanju Demokrata.

Dodaju da pružaju ruku svima osim DPS-u, "jer je nama smjena vlasti prioritet, za razliku od onih koji već godinama uživaju u benefitima funkcija koje obavljaju".