SNP: Postoji većina za smjenu Lazara Rađenovića

Svako savezništvo sa DPS-om u Budvi, čiji su istaknuti predstavnici od strane Tužilaštva označeni kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, može se smatrati saučesništvom u obavljanju kriminalnih aktivnosti, poručuju iz partije

33 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstock
19.08.2015. 12:34h

Pošto će biti pokrenuta procedura za razrešenjem predsjednika Opštine Budva Lazara Rađenovića, koji je već drugi put u Istražnom pritvoru, većina za stvarne promjene u tom gradu postoji, poručuju u Socijalističkoj narodnoj partiji.

SNP zna za nervozu i paniku koji su zahvatili budvanski odbor DPS-a i zato su nam jasni razlozi zašto su zamjenik predsjednika partije Duško Marković i politički direktor Tarzan Milošević dolazili da pokušaju disciplinovati svoje odbornike“, navodi se u saopštenju.

Svako savezništvo sa DPS-om u Budvi, čiji su istaknuti predstavnici od strane Tužilaštva označeni kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, može se smatrati saučesništvom u obavljanju kriminalnih aktivnosti, poručuju iz partije.

SNP ostavlja nadležnim pravosudnim organima da, nadamo se na profesionalan način, odrade posao povodom ovog slučaja, odnosno na zakonit način postupak dovedu do kraja.