Zvijezda Star Warsa uhapšena zbog bježanja od policije

Lojd je imao deset godina kada se proslavio kao mali Anakin, ali se ubrzo “penzionisao” pošto je rekao da mu je uloga u "Ratovima zvezda" život pretvorila u pakao

0 komentar(a)
Džejk Lojd (Novina)
22.06.2015. 16:52h

Dvadesetšestogodišnji glumac, Džejk Lojd, koji se širom svijeta proslavio ulogom malog Anakina u popularnom naučno-fantastičnom filmu iz 1999. godine “Star Wars: The phantom menace”, uhapšen je zbog brze vožnje.

Ne samo da je Lojd divljao autoputem, već je pokušao da pobjegne od policije kada su mu naredili da se zaustavi.

U policijskom izvještaju se navodi da je potjera trajala “miljama i miljama” pri velikoj brzini i da se konačno okončala kada je Lojd sletio sa puta i zabio se u drvored.

Niko nije povrijeđen u incidentu, ali je nekadašnji glumac uhapšen i optužen za prebrzu vožnju, bježanje od policije, vožnju bez dozvole i druge prekršaje.

Lojd je imao deset godina kada se proslavio kao mali Anakin, ali se ubrzo “penzionisao” pošto je rekao da mu je uloga u "Ratovima zvezda" život pretvorila u pakao.

“Više nisam mogao da idem u školu. Djeca su bila okrutna. Kada god bi me vidjeli, ispuštali bi zvuke kao svjetlosna sablja. Pored toga, nekada sam morao da dam oko šezdeset intervjua dnevno”, objasnio je on.