"Dosije Ronaldo": Pojavio se novi kompromitujući dokument

Ronaldo i zastupnik Katrin Majorge potpisali su 12. januara 2010. godine sporazum po kome će Majorga dobiti 325 hiljada eura, kako ne bi pokrenula pravnu proceduru

59 pregleda2 komentar(a)
ronaldo, Foto: Printscreen
08.10.2018. 08:30h

Njemački magazin "Der Spiegel" nastavio je seriju tekstova o Kristijanu Ronaldu, pokazavši još jedan kompromitujući dokaz vezan za optužbe da je Portugalac u junu 2009. godine silovao bivšu manekenku Katrin Majorgu.

Nakon što su objavljeni transkripti njegove izjave advokatima, u kojima se navodi da je Majorga tokom seksualnog odnosa govorila Ronaldu da prestane, danas je prikazan dokument kojim je Ronaldo "kupio" njeno ćutanje.

Ronaldo i zastupnik Katrin Majorge potpisali su 12. januara 2010. godine sporazum po kome će Majorga dobiti 325 hiljada eura, kako ne bi pokrenula pravnu proceduru.

Među dokumentacijom je, tvrdi "Der Spiegel", i medicinski izvještaj u kome se navodi da Ronaldo nije zaražen HIV virusom.

Nakon osam godina, Majorga je odlučila da progovori, njeni advokati sada tvrde da je sporazum potpisala u stanju smanjene uračunljivosti, a policija Las Vegasa ponovo otvorila istragu.

Lesli Stoval, Majorgin advokat, juče je kazao da ga je kontaktirala još jedna žena, koja tvrdi da je imala slično iskustvo sa Portugalcem.