Izgorjela prodavnica u Baru: "Radnju mi je zapalila ona što me proganja"

Požar je izbio u ponedjeljak sat iza ponoći, a Boljević tvrdi da je podmetnut i da zna ko je to uradio

129 pregleda42 komentar(a)
prodavnica, požar, Bar
15.05.2015. 05:29h

Trgovcu iz Bara Isatu Boljeviću izgorjela je samoposluga na plaži Utjeha.

Požar je izbio u ponedjeljak sat iza ponoći, a Boljević tvrdi da je podmetnut i da zna ko je to uradio.

“Rekao sam policiji na koga sumnjam. To je žena koja me proganja skoro godinu. Podnosi protiv mene razne krivične prijave, prijavljuje me svim mogućim inspekcijama i pravi mi probleme. Sve što radi i govori protiv mene, nije istina. Tražila je da mi Komunalna policija sruši objekat, jer ona hoće parcelu na kojoj se on nalazi i vrši pritisak na opštinske organe da ga sruše”, kazao je juče Boljević “Vijestima”.

On je rekao da je predao zahtjev za privremenu lokaciju i da je u toku procedura.

“Cijelo vrijeme me maltretira. I ne samo mene. Svi u policiji, pravosudnim organima, opštinskim službama znaju da ona redovno podnosi prijave protiv inspektora, sudija , tužilaca, građana... To joj je jedino zanimanje, jer je bogata nasljednica”, ispričao je Boljević.

Tvrdi da je šteta od požara preko 30.000 eura.

U barskoj policiji, juče su kazali da istražuju šta je uzrok požara na Boljevićevom marketu i da za sada ne mogu saopštiti više informacija.

“Saslušali smo nekoliko lica. Među njima je i gospođa na koju Boljević sumnja. Tek kada se završe sva vještačenja, znaće se kako je do požara došlo, a onda ko je i kako to uradio”, rekao je nezvanično sagovornik “Vijesti” iz barske policije.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Boljevićev objekat predviđen je za rušenje, rješenjem Komunalne policije.