"Oboji me": Pogledajte kako je tekla obnova škole u Bogetićima

Budući da su obnova fasada ili krečenje unutrašnjih zidova najpotrebniji seoskim školama, Ministarstvo prosvjete odabralo je koje će škole biti naši domaćini, a prva je OŠ Dobrislav – Đedo Perunović u Bogetićima

120 pregleda0 komentar(a)
Oboji me, Foto: TV Vijesti
07.05.2015. 18:58h

Nakon uspješnog projekta "Svi smo jedan tim", televizija Vijesti će još jednom pokazati da je društveno odgovorna kompanija. Zajedno sa našim partnerima, Ministarstvom prosvjete, te kompanijama Isomat, Cerovo i Luksenterijeri, radićemo na obnovljanju pet škola u Crnoj Gori.

Budući da su obnova fasada ili krečenje unutrašnjih zidova najpotrebniji seoskim školama, Ministarstvo prosvjete odabralo je koje će škole biti naši domaćini, a prva je OŠ Dobrislav – Đedo Perunović u Bogetićima.

Upravo u drugoj emisiji Oboji me, koja je na programu večeras, pogledajte kako su tekli radovi u toj školi i koliko je sada vedrija i ljepša.

Čekajte nas na sjeveru, jugu, ali i u centralnom dijelu Crne Gore. Imamo volju, entuzijazam, sliijedi priča – OBOJI ME, farbamo škole u neke ljepše boje.

Kompanija Cerovo je poznata u Baru, ali i širom Crne Gore, po društveno-odgovornom poslovanju koje sprovodi duži niz godina. Cerovo je dobitnik više nagrada za filantropiju medju kojima su najvažnije, Iskra koju dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo a koju je ova kompanija dobila za doprinos filantropiji na lokalnom nivou. Takođe, dobitnici su nagrade Unije poslodavaca za društveno odgovorno poslovanje 2014.godine.

Takođe, ova firma je bilo jedan od najvećih partnera TV Vijesti u akciji ‘’Svi smo jedan tim’’ kada su Marijana Kadić Bojanić i TV Vijesti dobili nagradu za filantropiju ‘’Iskra’’ 2013. godine. Takođe, TV Vijesti već godinama sprovodi mnoštvo filantropskih akcija.

Urednica emisije je Jelena Marković Čađenović.

Emisija "Oboji me" na programu je večeras u 21:45h.