Lav preskače polufinale Istoka, Smit suspendovan dva meča

Bivši igrač Minesote će sigurno propustiti polufinalne duele sa Čikagom ili Milvokijem, a postoji velika vjerovatnoća da će mu biti potrebna operacija. Ako tako bude, za njega će sezona biti gotova

0 komentar(a)
Kevin Lav i Keli Olinik, Foto: Beta/AP
28.04.2015. 10:14h

Šampionskim ambicijama Klivlenda je zadat veliki udarac - Kevin Lav će zbog povrede ramena preskočiti makar polufinale Istoka, a Džej Ar Smit je suspendovan na dvije utakmice.

Pobjeda nad Bostonom u četvrtoj utakmici je, ispostavilo se, skupo koštala Konjanike.

Lav se povrijedio u duelu sa Kelijem Olinikom, koji mu je toliko jako povukao ruku da su mu popucali ligamenti i labrum, te da mu je rame iskočilo iz zgloba.

Zbog toga i ne čudi što je Kanađanina odmah nakon meča optužio da ga je namjerno povrijedio, iako su ga saigrači iz Bostona branili.

Bivši igrač Minesote će sigurno propustiti polufinalne duele sa Čikagom ili Milvokijem, a postoji velika vjerovatnoća da će mu biti potrebna operacija. Ako tako bude, za njega će sezona biti gotova.

Nakon te povrede Lava, situacija u „TD Gardenu“ je izmakla kontroli, a najnervozniji je bio Smit, koji je stisnutom pesnicom udario Džeja Kraudera u bradu. Zbog toga je kažnjen sa dva meča suspenzije.

Kraudera je udario i Kendrik Perkins, koji je zamijenio Lava, ali će on morati da plati samo novčanu kaznu od 15.000 dolara.

Olinik je najbolje prošao. Za MMA potez je sankcionisan samo jednim mečom suspenzije na početku naredne sezone.