"Zbog buke iz kafića nijesmo mogli da spavamo do tri ujutru"

Ivanović tvrdi da su joj iz policije saopštili da je “skup prijavljen”

69 pregleda13 komentar(a)
Sports Cafe, Podgorica, Foto: Luka Zeković
25.04.2015. 14:23h

Građani zgrade u kojoj je “Sports cafe” na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, kao i iz obližnjih, tvrde da nijesu mogli u noći između četvrtka i petka, da spavaju od preglasne muzike iz tog lokala.

Marina Ivanović ispričala je “Vijestima” da je buka pogotovo nepodnošljiva bila u njenom stanu, koji se nalazi odmah iznad kafića.

“Pod je vibrirao, nepodnošljivo je kada se dolje (u kafiću) gledaju utakmice, a ne ovo. Nije mi jasno kako neko može da se naspava i ujutro pripremi za posao, kada vam neko usred radne nedjelje, pusti tako glasnu narodnu muziku”, kazala je Ivanović.

Istakla je da se žalila policiji i Komunalnoj policiji, koji su reagovali, ali nijesu spriječili vlasnike kafića da utišaju muziku.

“Kući sam došla pet minuta prije ponoći i čula nevjerovatno glasnu muziku. Pitala sam jednog radnika da se utiša muzika, na šta je samo slegnuo ramenima kao da on nema ništa sa tim. Pozvala sam policiju i komunalnu, koji su korektno postupili i došli, međutim, muzika se utišala samo na petnaestak minuta, kada su otišli, nastavili su sa zabavom sve do 15 do tri”, kazala je Ivanović.

Tvrdi da su se i ranije dešavali slični incidenti, ali da duže vrijeme nijesu glasno slavili, nakon što je i ranije pozvala policiju.

Iz Komunalne policije juče nijesu odgovorili na pitanja “Vijesti”.

U „Sports cafeu” novinar “Vijesti” juče nije mogao da dobije komentar, jer vlasnik, ni neko drugi nadležan nije bio u lokalu. Radno vrijeme lokala, kako piše na vratima, je od osam do 23 časa.

Ivanović tvrdi da su joj iz policije saopštili da je “skup prijavljen i da je više stanara prije nje prijavilo buku u “Sports cafeu”.