Dragičević traži da prisustvuje sjednici Odbora za bezbjednost

Ona je kazala da želi da prisustvuje sastanku Odbora, kao zainteresovani poslanik, kao građanka Crne Gore i posebno kao građanka Budve, jer se, kako je navela, u tom gradu u posljednje vrijeme svašta dešava

63 pregleda4 komentar(a)
Ljerka Dragičević, Foto: Boris Pejović
20.04.2015. 14:40h

Poslanica Hrvatske građanske inicijative (HGI), Ljerka Dragičević, zatražila je od predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu Mevludina Nuhodžića da prisustvuje sjednici tog tijela na kojoj će biti održano kontrolno saslušanje nadležnih za nacionalnu bezbjednost u Crnoj Gori.

“Obraćam Vam se sa zahtjevom da mi omogućite da prisustvujem sjednici Odbora na kojoj će biti kontrolno saslušanje odgovornih za nacionalnu bezbjednost u Crnoj Gori, sa posebnim akcentom na Budvu”, navodi se u zahtjevu Dragičević.

Ona je kazala da želi da prisustvuje sastanku Odbora, kao zainteresovani poslanik, kao građanka Crne Gore i posebno kao građanka Budve, jer se, kako je navela, u tom gradu u posljednje vrijeme svašta dešava.

“S obzirom na to da niko iz našeg kluba nije član Odbora za bezbjednost i odbranu, nadam se da ćete moj zahtjev uvažiti”, kazala je Dragičević.

Nuhodžić je u najavio da će institirati da Odbor donese odluku o kontrolnom saslušanju ministra unutrašnjih poslova, direktora policije, vršioca dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Vrhovnog državnog tužioca u vezi rasvjetljavanja neriješenih ubistava i njihovom uticaju na bezbjedonosnu situaciju u državi.