Herceg Novi: Danijela Đurović izabrana za predsjednicu OO SNP

Đurović je članica Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP Crne Gore u više navrata, doskorašnja predsjednica SO Herceg Novi, a ujedno i šef Kluba odbornika SNP u hercegnovskom parlamentu

108 pregleda4 komentar(a)
Danijela Đurović, Foto: Slavica Kosić
09.04.2015. 09:55h

Danijela Đurović je izabrana za predsjednicu Opštinskog opdbora Socijalističke narodne partije u Herceg Novom, saopšteno je iz te partije.

Članovi opštinskog odbora SNP Herceg Novi, njih 97 prisutnih, biralo je između dvije kandidatkinje, dr Ljiljane Bojanić i mr Danijele Đurović.

Đurović je članica Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP Crne Gore u više navrata, doskorašnja predsjednica SO Herceg Novi, a ujedno i šef Kluba odbornika SNP u hercegnovskom parlamentu.

"Vjerujem da ćemo svi zajednički raditi na repozicioniranju i jačanju SNP u Herceg Novom uz poštovanje osnovnih principa na kojima počivaju temelji i program naše partije, a to su socijalna pravda, jednakost i solidarnost. Naša je obaveza, kao ozbiljne i odgovorne političke partije, da objedinimo sve opozicione snage i sve ljude kojima je interes Herceg Novog na prvom mjestu, da zajedno sa mladima, kojih i te kako ima u našim redovima, ponovo zauzmemo vodeće mjesto na političkoj sceni Herceg Novog", poručila je Đurović.