Upoznajte djevojku koja nedjeljno trči 130km

Budite uz magazin „Bijana za vas“ i saznajte nove priče iz sfere mode, gastronomije, tehnologije, sporta, kao i novih muzičkih i filmskih ostvarenja

3330 pregleda2 komentar(a)
Biljana Obradović - voditeljka i urednica emisije, Foto: TV Vijesti
15.02.2019. 15:22h

I kako ste već navikli da subotom nakon Vijesti u pola 7 uživate u najnovijim pričama i trendovima koje vam donosi magazin Biljane Obradović, ni ovog puta vas nećemo razočarati.

U današnjoj emsiiji „Biljana za vas“ donosimo vam razgovor sa poznatom srpskom atletičarkom. Govoriće nam o ljubavi prema sportu, karijeri i životu. Ona je Amela Terzić, djevojka koja je uspjela da obori rekord star 47 godina.

Iako majke prolaze kroz najljepši period svog života tokom trudnoće, nakon porođaja se mnoge od njih ne osjećaju privlačno. Opuštene grudi normalna su pojava nakon dobijanja bebe, ali postoji nekoliko načina u estetici da bi se taj problem riješio. Saša Mišeljić, specijalista plastične hirurgije, predstaviće nam moguće korektivne načine.

Ne propustitie da saznate sve o 5G mreži i da li treba da se radujemo ili da budemo obazrivi kada se radi o, kako je neki nazivaju, mrežom smrti?

Inspirisana istorijskim kostimima najviše voli da dizajnira haljine i bluze koje ističu zenske obline i seksualnost. Ove subote vodimo vas u atelje Maje Krsmanović gdje ćemo vam otkriti kakve to modne komade ona kreira.

A kako ne bi zapostavili čulo ukusa, pričaćemo sa Emanuelom Valini, poznatim kulinarskim ekspertom, koji će nam otkriti tajnu toskanske gastronomije. Emauelo navodi da je njihova hrana jednostavna i da je nezamisliva bez maslinovog ulja, mesa (naročito divljač) i vina. Šta još preporučuje ovaj vrsni kuvar i koje su to male tajne velikih kuvara otkriće nam u emisiji „Biljana za vas“.

O veoma interesantnoj i škakljivoj temi pričaćemo i ove subote. Riječ je o rodnoj neutralnost. Šta je to i šta nam ona donosi u vaspitanju djece i da li je moguća na našim prostorima reći će nam Milja Popara Zivić, specijalista socioterapije i rehabilitacije.

Društvene mreže danas su nam omogućile da zavirimo u tuđe živote, a naročito onih poznatih. Oni nam pružaju mogućnost da uživamo u videima i fotografijama nekih dalekih destinacija koje trenutno ne možemo posjetiti. Jedan od njih je i Marko Tadić, momak čiji blog posjeti nekoliko hiljada ljudi dnevno, a njegova ljubav su moda i putovanja.

Magazin „Biljana za vas“ vrijedno radi na promociji muzičkih i flmskih ostvarenja, pa ćemo ovog puta predstaviti Del Arno bend i njihov peti studijski album, kao i mladog reditelja Stefana Petronijevića sa flmom „Nikad sami, uvek sam“.

Uživajte u emisiji „Biljana za vas“ koja vam, svake subote od 19.10h na programu Televizije Vijesti, donosi najzanimljivije priče koje drže pažnju kako pripadnicama ljepšeg pola tako i muškom dijelu publike.