Radulović: Dobili smo preko 10.000 zahtjeva za karte

Male šanse da se karte nađu u slobodnoj prodaji

146 pregleda0 komentar(a)
Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
20.03.2015. 15:46h

Kako se bliži početak meča Budućnost Voli - Partizan, tako i raste temperatura.

Navijači oba kluba sa nestrpljenjem čekaju duel od velike važnosti, a uprava crnogorskog šampiona čini sve da ne bude bilo kakvih incidenata.

Meč će obezbjeđivati 210 redara i uz pmoć pripadnika policije.

"Košarkaška groznica već danima trese Podgoricu, a slobodno se može reći i Crnu Goru. Kako i ne bi kada se u nedelju u 19 sati igra derbi sezone, koji je od izuzetnog značaja za naš klub, jer pobjeda omogućava drugo mjesto i bolju poziciju pred plej-of i prednost domaćeg terena. Partizan je mamac za publiku i naš klub je sa ostalim segmentima koji su uključeni u organizaciju meča, sve učinio da u utakmici visokog rizika obezbjedimo sigurnost svim ljubiteljima košarke u „Morači”. Svi subjekti su uradili sve što treba da meč prođe u najboljem mogućem redu. Pored maksimalnih napora oko obezbjeđenja meča, želimo da i navijači i publika budu na nivou kakav zaslužuje ovakav spektakl", istakao je Slavko Radulović, direktor Budućnost Volija.

O interesovanju za meč, nije potrebno pričati. Već danima se traži karta.

„Veliko je interesovanje za meč, da je i fudbalski stadion pod Goricom, bio bi mali da primi sve zainteresovane. Primili smo preko 10.000 zahtjeva za karte, a nismo u mogućnosti da svima izađemo u susret. Izvinjavamo se zbog toga kako navijačima Budućnost Volija, tako i navijačima Partizana, kojih u Crnoj Gori itekako ima. Pozivam ve na fer i sportsko držanje, kako bi sve proteklo u duhu fer pleja i sportske borbe", objasnio je Radulović.

Da su preduzete sve mjere da meč protekne bez ijednog incidenta, potvrdio je i Duško Koprivica, načelnik za javni red i mir Uprave policije.

„Ovo je utakmica visokog rizika, Uorava policije je preduzela sve mjere da ovaj sportski događaj prođe u najboljem redu. Urađeni su planovi i procjene mogućih dešavanja, a angažovan je značajan broj policijskih snaga, služenika zaštitarskih službi. Siguran sam da ćemo obezbjediti stabilan javni red i mir, sačuvati ličnu i imovinsku sigurnost svih koji se nađu u dvorani „Morača” i obezbijediti da ovaj sportski događaj protekne u najboljem redu”.

Marko Šegerec, generalni sekretar kluba, potvrdio je da su male šanse da se ulaznice nađu u prodaji.

"Štampan je standardan broj ulaznica, pošto je čitava sala numerisana. U pitanju je 4.200 karata, a molio bih sve ljude koji budu u sali da se strogo drže numaracija. Imaće pomoć od strane redara, kojih će biti dovoljan broj da pomognu i izađu u susret svakome. Ulaz se otvara dva sata prije početka meča, interesovanje je ogromno i molimo navijače da što ranije krenu, kako bi se detaljan pretres uradio kako treba i da bi svi na vrijeme ušli. Klub će u subotu izaći sa preciznim obaviještenjem oko neke eventualne prodaje karata, mada su šanse male da je bude”, zaključio je Šegerec.