Hard Rock Cafe: Stižu gosti i iz inostranstva

Za burger treba izdvojiti od 6.90 do 9.50 eura, od glavnih jela posebno se izdvajaju “Nju jork strip stejk” koji košta 24 eura

97 pregleda30 komentar(a)
Hard Rock Cafe, Foto: Zoran Đurić
02.03.2015. 15:13h

Uprkos visokim cijenama, “Hard Rock Cafe” od otvaranja, osmog februara, ima dobru posjetu kako domaćih tako i stranih gostiju.

”Veoma smo zadovoljni posjetom, postoji veliko interesovanje, pored domaćih i gostiju iz inostranstva koji dolaze iz različitih krajeva svijeta samo zbog “Hard Rock Cafea”, kazala je PR menadžer u HRC-u Natalija Milović.

Za burger treba izdvojiti od 6.90 do 9.50 eura, od glavnih jela posebno se izdvajaju “Nju jork strip stejk” koji košta 24 eura, dok je grilovani norveški losos 14.70 eura.

Deserti se kreću od 3.50 do 6.50, espreso je 1,30 eura, topla čokolada 2,50, dok je specijalni čaj 1.80 eura.

Kokteli koštaju sedam do 13 eura, likeri od 2.50 do 8, piva od 2.50 do pet eura.

Milović je “Vijestima” kazala da je otvaranje HRC gradu i regiji doprinjelo na pozitivan način, upotpunilo ponudu i povećalo broj dolazaka turista.

“Uveli smo novinu u pružanju usluga, takozvani “Host pult”, gdje se gostima pružaju sve potrebne informacije i upućuju se do stola”, kazala je Milovićeva. Ona je dodala da u slučaju da nema slobodnog stola, gosti će odmah dobiti informaciju koliko bi trebali čekati.

“Dok neki od stolova ne bude prazan, gosti mogu uživati u različitom sadržaju”, istakla je Milovićeva.

Hrana u HRC-u bazirana je na američkoj kuhinji.

”Ono čime se posebno ponosimo je naš lokalni burger i činjenica da gdje god možemo upotrebljavamo lokalne sastojke”, saopštila je PR menadžerka HRC-a.

Posjetioci mogu pogledati predmete nekih slavnih ličnosti poput Madone, Rijane, Karlosa Santane.