Za ubistvo nevjenčane supruge osuđen na 12 godina zatvora

Đurović je prvostepenom presudom oglašen krivim jer je 3. jula 2014. godine oko 23 sata, iz revolvera “CZ“ magnum 357, u spavaćoj sobi porodične kuće u Ulici Sima Šobajića, na podmukao način iz blizine, sa pet hitaca ubio Tanju Šekarić, koja se brinula o njemu

435 pregleda12 komentar(a)
Branko Đurović, Foto: Ivan Petrušić
19.02.2015. 12:40h

Branko Đurović (58) iz Nikšića osuđen je na 12 godina zatvora zato što je sa umišljajem i na podmukao način sa pet hitaca ispaljenih u leđa ubio nevjenčanu suprugu Tanju Šekarić, odlučilo je danas u podgoričkm Višem sudu vijeće sudije Vesne Moštrokol.

Đurović je prvostepenom presudom oglašen krivim jer je 3. jula 2014. godine oko 23 sata, iz revolvera “CZ“ magnum 357, u spavaćoj sobi porodične kuće u Ulici Sima Šobajića, na podmukao način iz blizine, sa pet hitaca ubio Tanju Šekarić, koja se brinula o njemu.

U presudi se navodi da je okrivljeni hice ispalio u trenutku kada se ona nije nadala, i nije bila u mogućnosti da se brani.

Sudija je kazala da je sud na nesumnjiv način utvrdio da je Đurović počinio krivično djelo “teško ubistvo” jer je na podmukao način usmrtio nevječanu suprugu.