Adžić: Djevojke su pomislile na slobodne dane

“Očigledno je da su igračice Krima više željele da igraju posljednjih 25-26 minuta, a da su naše djevojke razmišljale o odlasku kući i slobodnim danima”, rekao je Adžić

0 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Savo Prelević
13.02.2015. 21:17h

Pobjeda nad Krimom je ostavila dvojak utisak kod trenera Budućnosti Dragana Adžića. Jedan je zadovoljstvo zbog trećeg trijumfa u glavnoj fazi, a drugi razočaranost zbog previše opuštene igre u drugom poluvremenu, pošto su Slovenke gubile 11, a izgubile svega tri razlike (23:20).

“Očigledno je da su igračice Krima više željele da igraju posljednjih 25-26 minuta, a da su naše djevojke razmišljale o odlasku kući i slobodnim danima. Sigurno je da ovo traži dublju analizu. Zadovoljan sam, ipak, što smo sa tri pobjede ostvarili zacrtano i što ćemo od utorka veče, kada se ponovo okupimo, moći da odradimo nekoliko jačih treninga, a od 10. do 13. marta i mini pripreme za četvrtfinale”, rekao je Adžić.

Trener Budućnosti ističe da postoji samo jedan razlog za loše drugo poluvrijeme.

“Opuštenost, ništa drugo. Kada nismo na punom fokusu, to nije Budućnost koja pobjeđuje i ide pravim putem. Nadam se da je ovo lekcija koju smo naučili, da ćemo zaboraviti ovo poluvrijeme i u nastavku igrati kao prethodnih pet”, zaključio je Adžić.