Mladi SNP-a iz Danilovgrada uz Milića: Pojedinac ne može naštetiti partiji

„Mladi SNP Danilovgrad daju podršku predsjedniku Srđanu Miliću i novom rukovodstvu jer partiju ne doživljavamo kao sredstvo za ostvarivanje ličnih interesa i zapošljavanje već smo u SNP-u prepoznali snagu koja može donijeti neophodne promjene Crnoj Gori i spremni smo svu energiju posvetiti osnaživanju stranke“

8 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Arhiva "Vijesti"
10.02.2015. 12:50h

Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP) nijedan pojedinac ne može naštetiti svojim odlaskom jer je ta stranka najpostojanija i najsnažnija u Crnoj Gori, poručili su iz asocijacije mladih Danilovgrada.

Oni su raznim subjektima i pojedincima koji žele da zaustave SNP u borbi za promjene u društvu, poručili da neće uspjeti. „Mladi SNP Danilovgrad daju podršku predsjedniku Srđanu Miliću i novom rukovodstvu jer partiju ne doživljavamo kao sredstvo za ostvarivanje ličnih interesa i zapošljavanje već smo u SNP-u prepoznali snagu koja može donijeti neophodne promjene Crnoj Gori i spremni smo svu energiju posvetiti osnaživanju stranke“, kazala je obornica u Skupštini opštine Danilovgrad, Ivana Rešetar.

Ona je na konferenciji za novinare, ocijenila da istupanje Aleksandra Kalezića i njegova podrška Aleksi Bečiću nijesu iznenađenje.

„Ona ne predstavlja stav Asocijacije mladih SNP Danilovgrad, jer je on, zbog toga što nije izabran za odbornika, pokazivao nezadovoljstvo“, dodala je Rešetar.