Ivanović Kaluđeroviću: Ne brini za SNP, samo vrati ono što si uzeo

Ivanović navodi da je Kaluđerović od SNP-a imao samo privilegije i poslaničke mandate, ali i da je bio "direktno umiješan u sve sukobe u partiji"

67 pregleda28 komentar(a)
Velizar Kaluđerović, Foto: Savo Prelević
06.02.2015. 15:05h

Osnivač SNP-a, predsjednik OO SNP Kotor, bivši predsjednik opštine Kotor i bivši poslanik Branko-Baćo Ivanović poručio je Velizaru Kaluđeroviću da je "SNP jači i od njegovih i od zlih nauma njegovog šefa".

"Nas je uvijek vodila ideja, a njih dvojicu lični interes. Velizare, ne brini, sačuvaćemo SNP. Zahvaljujući tebi i ojačati, jer svi oni koju su godinama upozoravali na tvoju neiskrenost, pogotovo od 2012. godine, danas, nakon tvog odlaska, najavljuju punu političku aktivnost", navodi se u saopštenju Ivanovića.

On navodi da je Kaluđerović od SNP-a imao samo privilegije i poslaničke mandate, ali i da je bio "direktno umiješan u sve sukobe u partiji od njenog osnivanja do danas".

"Konačno si priznao da ti je namjera da, kao tvoj doživotni šef, otmeš mandat Partiji koja ti je sve ove godine obezbjeđivala lagodnu egzistenciju. Očekivao sam da ćeš se lakše rastaviti od Partije, nego od poslaničke funkcije, i potvrdilo se, a to o tebi najbolje govori. Pretpostavljao sam da se mladi Bečić ništa i ne pita, što se, takođe, potvrdilo i iz različitog odnosa prema mandatima. Na kraju poručujem, Velju Kaluđeroviću: Putuj Velizare, i ne brini za SNP, samo vrati ono što si uzeo", zaključuje Ivanović.