Stex objavio spot za "Ođe"

Video se može pogledati na YouTube servisu, a uradivši ga uz pomoć web kamere Stex je pokazao da nije potrebno mnogo novca za zanimljiv spot.

86 pregleda2 komentar(a)
Stexon, Foto: Facebook
20.01.2015. 18:38h

Nikšićki reper Stex, pravo ime Stefan Popović, objavio je spot za pjesmu "Ođe" koja najavljuje njegov predstojeći EP. Video se može pogledati na YouTube servisu, a uradivši ga uz pomoć web kamere Stex je pokazao da nije potrebno mnogo novca za zanimljiv spot.

"Nastao je sasvim slučajno, pričao sam sa bratom na Skajpu i učinilo mi se da bi moglo nešto da se uradi sa web kamerom. To sam i uradio. Malo kreativnosti i igranja sa efektima i eto ga. Siguran sam da nije potrebno mnogo novca za dobar spot, samo kreativnost. I uvjeren sam da kreativan i zanimljiv spot može da prođe iako se u njemu ne nalaze polugole djevojke", smatra nikšićki reper koji iza sebe već ima debi izdanje "Dobar dan" sačinjeno od devet pjesama, kao i tri "rep sešna" i još jedan singl sa predstojećeg albuma.

"Pjesma opisuje manje-više situaciju u jednom kraju. Mnogi će reći zašto ne piše o nečemu 'normalnom', ali u današnje vrijeme upravo nenormalno postaje normalno i to je tužno", kazao je on. Stex je najavio da se njegov predstojeći EP, koji će nositi naziv "Tako ošišan", može očekivati u narednih nedjelju dana.

"Biće tvrđi zvuk. Sadržaće šest pjesama, a gosti će biti Bacili, Tamara i drugi. Rajk je radio produkciju, a za bitove je zaduzen Wish. EP će najvjerovatnije biti dostupan za besplatno preuzimanje sa Interneta i moćiće da se posluša na mom YouTube kanalu pod nazivom 'Stex Ofišl'", otkrio je reper.

"Tako ošišan" ranije je najavljen singlom "Makse" koji se takoðe može poslušati na YouTube servisu.