Najljepša košarkašica svijeta od ljeta u dresu Budućnost Volkana

Uprava crnogorskog šampiona je već obavila preliminarne razgovore sa 26-godišnjom hrvatskom košarkašicom i konačan dogovor je blizu

0 komentar(a)
Antonija Mišura, Foto: Wikipedia
17.01.2015. 12:27h

Zvanično najljepša sportistkinja Olimpijskih igara u Londonu stiže u Podgoricu - Šibenčanka Antonija Mišura od ljeta će, najvjerovatnije, da obuče dres Budućnost Volkana, saznaju „Vijesti”.

Uprava crnogorskog šampiona je već obavila preliminarne razgovore sa 26-godišnjom hrvatskom košarkašicom i konačan dogovor je blizu.

Ona trenutno brani boje francuskog Tuluza, a može da pokrije pozicije organizatora igre i beka šutera. Karijeru je počela u ekipi Vidici Dalmostan, a afirmaciju je stekla u dresu šibenskog Džolija, za koji je igrala od 2007. do 2013. godine.

Reprezentativka Hrvatske ove sezone u šampionatu Francuske ima prosjek od 13,4 poena, 2,5 skokova, 1,7 asistencija i 1,4 ukradene lopte po meču.

Podgoričanke bi, inače, trebalo da dobiju pojačanje u reketu i to možda već naredne sedmice. Bivša reprezentativka Crne Gore Hajdana Radunović (37) je bez angažmana i od ponedjeljka će trenirati sa „plavima”.

Postoji mogućnost da potpiše ugovor do kraja sezone. Uz to, uprava Budućnost Volkana na tržištu traži još jednu igračicu koja može da pokrije poziciju centra.