Đerković jedna od najboljih humanista u prosvjeti

Iz gimnazije je saopšteno da je Đerković dala doprinos u organizaciji i sprovođenju akcije poklanjanja knjiga školama u Zatrijepču, Barutani i Tuzima

91 pregleda0 komentar(a)
NVO Solidarnost, Foto: NVO Solidarnost
15.12.2014. 13:02h

Predstavnici NVO "Solidarnost" Miloš Milić i Kolja Ljuljđuraj posjetili su danas Gimnaziju "Slobodan Škerović" i uručili nagradu pomoćnici direktora škole Jadranki Đerković za jednu od najboljih rukovodioca i humanista u prosvjeti za 2014 godinu.

Iz gimnazije je saopšteno da je Đerković dala doprinos u organizaciji i sprovođenju akcije poklanjanja knjiga školama u Zatrijepču, Barutani i Tuzima.

Podsjetili su da "Solidarnost" poklanja knjige i školski pribor djeci sa ruralnih područja i podstiče afirmaciju mladih talenata.

"U tom smislu, okuplja prosvjetne radnike čiji je cilj da doprinesu poboljšanju uslova za prepoznavanje i podsticanje darovitosti učenika i razvijanje humanog odnosa prema drugima", kazali su iz gimnazije.

NVO "Solidarnost" jednom godišnje dodjeljuje nagrade prosvjetnim radnicima koji su dali doprinos vaspitanju i obrazovanju mladih naraštaja.

Članovi komisije su Kolja Ljuljđuraj, Vladimir Čađenović, Rajko Kažić i Miloš Milić.