Fudbalski turnir u okviru akcije "Pomozimo Milošu"

Fudbalski turnir će se održati na terenu SC Arena, pored Trgovinske škole u Podgorici, u nedjelju, 14. decembra, sa početkom u 11 sati. Učešće je uzelo 12 ekipa iz Bara, Sutomora, Podgorice i Nikšića

1 komentar(a)
Miloš Džarlić, Foto: Vijesti online
10.12.2014. 20:10h

Sportski centar „Arena„ i navijački klub „Patriote“ organizovaće humanitarni fudbalski turnir sa ciljem prikupljanja novca u okviru šire humanitarne akcije „Pomozimo Milošu“.

Fudbalski turnir će se održati na terenu SC Arena, pored Trgovinske škole u Podgorici, u nedjelju, 14. decembra, sa početkom u 11 sati. Učešće je uzelo 12 ekipa iz Bara, Sutomora, Podgorice i Nikšića.

"Sa jedne strane, svi učesnici će uplatiti novčanu pomoć, a sa druge strane, svi gledaoci će na ulazu uplaćivati dobrovoljne donacije u skladu sa svojim mogućnostima.

Za uspješnost ove akcije veoma nam je bitan broj posjetilaca, kako bi prikupili što veći iznos novca", poručili su organizatori turnira.

Miloš Džarlić je doživio nezgodu 11. avgusta, kada je pri skoku u more zadobio frakturu dva vratna pršljena i nagnječenje kičmene moždine, što je uslovilo oduzetost nogu i ruku.