U srijedu isključenja struje u više opština

Objekti u kojima budu ugrađivana nova brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati

668 pregleda1 komentar(a)
Ilustracija

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana nova brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila će u Danilovgradu dobiti Plana, a u Ulcinju Madžo dva, Bratstvo i jedinstvo i Štoj.

U Baru će, zbog planiranih radova na mreži, od osam do 15 sati bez struje biti Topolica 2, zgrade Lamele i Kongrap.

U Budvi od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta struju neće imati naselje Fabrika vagona, od devet do 13 sati Podostrog i Vrh Lazi, a od deset sati i 30 minuta do 12 sati Medigovići.

U Kotoru od devet do 14 sati struju neće imati potrošači između starog i novog puta u Dobroti.

Bez struje će u Ulcinju od osam do 14 sati biti Ćurke, Zoganje, Salč i Kruče, a od osam do 15 sati dio naselja Kodre preko puta Medrese.

U Herceg Novom od osam do 11 sati struju neće imati dio potrošača preko puta Tehnomaxa u Zelenici, a od deset do 14 sati Bijela, Žager, Kaočina, Todorovići, Dubravica, centar Bijele, Bjelska vala, Kamenari i potrošači od Dječijeg doma u Bijeloj do Kamenara.

Bez struje će od 11 do 14 sati biti dio Đenovića u blizini prodavnice boja i lakova.

U Andrijevici osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta struju neće imati izbjegličko naselje, a od deset sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Slatina, Zabrđe, Trešnjevo i dio Seoca.

U Plavu od devet do 14 sati i 30 minuta struju neće imati selo Velika, a u Rožajama od deset do 14 sati i 30 minuta selo Jablanica.