Telenor nudi telefone na 12 i 24 rate

Kupovina telefona na rate je dostupna uz sve komercijane postpaid pakete za fizička lica čija je mjesečna pretplata veća od 14.90 eura

4 komentar(a)
Telenor 4G, Foto: Telenor
01.12.2014. 16:15h

Postpaid korisnici Telenora od sada mogu da kupe telefone iz aktuelne ponude na 12 ili 24 rate, saopšteno je iz kompanije, uz ostvarivanja dodatnog popusta u iznosu od 30 % na mjesečnu pretplatu.

“Kupovina telefona na rate je dostupna uz sve komercijane postpaid pakete za fizička lica čija je mjesečna pretplata veća od 14.90 eura. Takođe, ponudu mogu iskoristiti kako novi, tako i postojeći korisnici Telenora koji nijesu pod ugovornom obavezom”, navodi se u saopštenju.

Korisnici će biti u prilici da u bilo kom trenutku tokom trajanja perioda ugovorne obaveze kupe novi telefon, ukoliko izmire preostali iznos rata koje se odnose na ranije kupljeni telefon. Takođe, korisnici mogu promijeniti svoj tarifni plan u toku nove ugovorne obaveze prema svojim potrebama kad god požele.

“Ovom vrstom fleksibilnih ugovora Telenor je nastojao da izađe u susret svojim korisnicima koji prate trendove i imaju potrebu da često mijenjaju telefone”, zaključuje se u saopštenju Telenora.