Extra Lifestyle za svačiji ukus

Extra Lifestyle, za sada, neće mijenjati koncept iz prošle sezone, jer recept koji se pokazao kao dobitan ne treba mijenjati

56 pregleda0 komentar(a)
Saša Ćurčić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
10.11.2014. 14:23h

Nakon pet mjeseci pauze, od večeras na TV Vijesti ponovo možete gledati emisiju Extra Lifestyle, koja u svom fokusu ima profesionalne karijere poznatih ličnosti. Tako će gosti, autora i urednika Dejana Radulovića, biti ličnosti iz svijeta muzike, filma, sporta,... a u razgovorima će se dotaći aktuelnih momenata iz njihovih karijera, ali i podsjetiti se na trenutke iz prošlosti, koji su im, u dobroj mjeri, odredili profesionalni put.

Emisija je koncipirana u maniru da prati profesionalne aktuelnosti iz života poznatih, ali i da gledaoce podsjetimo na prelomne momente u njihovim karijerama. Takođe, kao i do sada, trudićemo se da gledaoci saznaju i nešto što do sada nisu znali o svojim idolima – ističe Radulović.

Extra Lifestyle, za sada, neće mijenjati koncept iz prošle sezone, jer recept koji se pokazao kao dobitan ne treba mijenjati.

Riječ je o kraćoj televizijskoj formi, ali dovoljnoj da se gledaocima serviraju mnoge zanimljivosti, jer publiku ne treba opterećivati suvišnim detaljima. Sem poznatih iz Crne Gore, gosti Extra Lifestyle biće i mnoga javna imena iz regiona iz svih branši, što je bio slučaj i prethodne sezone. Naravno, prostor će dobiti i oni manje afirmisani, koji tek kreću da traže svoje mjesto, a u tom dijelu prednost će imati mnogi muzičari, glumci, te oni iz svijeta mode, koji su iz naše zemlje - kaže Radulović.

Modne revije, filmske i pozorišne premijere, koncerti, muzički festivali i ostale manifestacije iz domena kulturno-zabavnog života Crne Gore biće „na meniju“ ove emisije, a neće se zanemariti ni region i šire okruženje.

Promovisaćemo muzičke spotove i filmske trejlere, ali i prenositi zanimljivosti iz svjetskog šou-biznisa. Taj segment planiran je za drugi dio emisije – zaključuje Radulović.

Emisija Extra Lifestyle emitovaće se radnim danima, a prvu u nizu pogledajte večeras od 20 sati i 50 minuta.