Piperović: Tužiteljka potvrdila da su primili Kneževićevo obavještenje 21. januara

Advokat je sinoć tvrdio da je otkaz punomoćja tužilaštvu dostavljen tek juče popodne, 25. januara

10261 pregleda11 komentar(a)
Piperović, Foto: Zoran Đurić

Advokat Zoran Piperović saopštio je da od Duška Kneževića nije dobio dokument o otkazu punomoćja, ističući da je u emisiju "Živa istina" došao kao njegov branilac, prenosi portal RTCG.

Piperović je za TVCG rekao i da je obavijestio Kneževića da će gostovati u emisiji, na šta je on navodno rekao "dobro".

Knežević je "Vijestima" dostavio dokument na kojem se vidi da je Specijalnog tužilaštvo 21. januara primilo obavještenje o otkazu punomoćja, koje je on potpisao tri dana ranije.

Piperović je sinoć tvrdio da je otkaz punomoćja tužilaštvu dostavljen tek juče popodne (25. januar).

"Ponovo sam jutros zvao specijalnu tužiteljku Lidiju Vukčević i pitao je da li je tačno ovo što su objavili pojedini mediji, da je Knežević otkazao punomoćje 21. januara", kazao je Piperović, dodajući da mu je Vukčević odgovorila da jeste tačno.

"Jeste, ali sam vas ja juče poslijepodne zvala, jer sam vidjela najavu emisije, inače Vas ne bih ni tada zvala. On može da otkaže i meni, ali je dužan da to kaže i Vama", citirao je Piperović, kako tvrdi, riječi tužiteljke.

"Kneževiću sam, nakon što me je tužiteljka obavijestila, poslao poruke u periodu od 18.10 i 18.15 sati i pitao ga da li je to tačno. I sve da je tako, što ja nijesam znao, neka Duško, pošto se poziva na krst, poljubi krst i neka kaže ko mu je rekao 24. januara uveče da ja gostujem u emisiji, a on je na to rekao: Dobro", rekao je Piperović.