Severina se priprema za ulogu u mjuziklu

Pjevačica trenutno snima songove za mjuzikl u kome glumi lijepu studentkinju Anu, koja pokušava da se ubije jer joj roditelji brane vezu sa fudbalerom Hajduka Dujom

121 pregleda3 komentar(a)
Severina, Foto: Facebook/Severina
05.11.2014. 19:20h

Hrvatska pop zvijezda Severina Vučković priprema se za ulogu u mjuziklu "Naša bila štorija", autora Nenada Ninčevića i Gorana Karana.

Pjevačica trenutno snima songove za mjuzikl u kome glumi lijepu studentkinju Anu, koja pokušava da se ubije jer joj roditelji brane vezu sa fudbalerom Hajduka Dujom, kojeg igra Karan, prenosi Blic.

"Severina pjeva i igra glavnu žensku ulogu. Svi smo srećni što konačno realizujemo zamisli. To je lijepa romantična priča i muzička razglednica Dalmacije”, kazao je Karan.

Severini to neće biti prva uloga u pozorištu.

Godine 2003. igrala u predstavi “Karolina riječka”, zbog čega su se pojedini glumci bunili, tvrdeći da pop pjevačica "nije kompetentna da im uzima hljeb iz usta".

Međutim, dvije godine kasnije Severina je pobrala odlične kritike odigravši šankerku u monodrami "Čekajući svog čovika".

U pozorištu u Rijeci 2007. godine igrala je i u predstavi "Gospoda Glembajevi". Severina je nedavno objavila spot za pjesmu "More tuge" koji je snimala i u Baru.