"Boje jutra" traju još duže

Osim novog termina, gledaoci će i dalje prvu jutarnju kafu moći da popiju uz sve servisne informacije, aktuelnosti iz zemlje i svijeta, savjete ljekara, advokata

62 pregleda0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Screenshot (YouTube)
02.11.2014. 17:04h

Boje jutra na TV Vijesti od ponedjeljka 03. novembra traju pola sata duže. Kako bi odgovorili željama publike svakim radnim danom program će biti emitovan od 07:00h do 09:30h.

"Na našu mail adresu boje.jutra@gmail.com i Facebook stranicu redovno su stizale sugestije naših gledalaca kako bi voljeli da jutarnji program traje duže. Odlučili smo da izadjemo u susret njihovim željama i tako produžavamo trajanje Boja jutra do 09:30h.", kaze urednica jutarnjeg programa Bojana Bojović Golijanin.

Osim novog termina, dodaje Bojović Golijanin, gledaoci će i dalje prvu jutarnju kafu moći da popiju uz sve servisne informacije, aktuelnosti iz zemlje i svijeta, savjete ljekara, advokata, te brojnim tematskim gostovanjima u okviru Roditeljskog kutka.

Tu su i izvještaji sa svih vaznih događaja, a reporteri Boja jutra javljaju se uživo sa terena.

One najvjernije ekipa Boja jutra nastaviće da nagrađuje.

"U okviru akcije Evo nas kod vas svakog jutra troje najbrzih dobija doručak za dvije ososbe koje na željenu adresu dostavlja ekipa HL kluba iz Podgorice, a u okviru Magisto Moj video takmicenja svake nedjelje kreativni gledaoci osvojaju pametni telefon Sony Xperia E1, a na kraju mjeseca iPhone 5C. Tu su naravno i Mina torte ali ne smijemo zaboraviti ni to da svakog mjeseca vrijedne nagrade dobijaju i gledoci koji nam redovno šalju fotografije na naše mail adrese i društvene mreže", poručuje Bojović Golijanin te dodaje da uskoro stizu brojna iznenađenja za sve koji redovno prate Boje jutra.