Nastavlja se izgradnja kanalizacije na Zlatici

Gradonačelnik je obišao i gradilište u Ulici Mojsija Zečevića u dužini od 250 metara, gdje su u toku radovi na postavljanju cjevovoda

0 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Podgorica.me
27.10.2014. 15:58h

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović sa saradnicima posjetio je danas Mjesnu zajednicu „Zlatica“ na čijem području je Glavni grad u prethodnom periodu realizovao značajne infrastrukturne projekte posebno kada je riječ o izgradnji i rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže.

Kako je saopšteno iz PG Biroa, na ovom području fekalna kanalizacija izgrađena je u ulicama Serdara Janka Vukotića, Branka Ćopića, Pližinskoj, Primorskoj, Prve crnogorske, Dunavskoj, Pljevaljskoj i dijelu Mosorske ulice. Ukupna vrijednost ovih investicija iznosi oko pola miliona eura.

Gradonačelnik je obišao i gradilište u Ulici Mojsija Zečevića u dužini od 250 metara, gdje su u toku radovi na postavljanju cjevovoda. Procijenjena vrijednost tih radova je 40 hiljada eura.

"Pored ovih radova planirana je izgradnja i fekalne kanalizacije u Ulici Vladimira i Kosare u dužini od 230 metara, a u toku je tenderska procedura koja bi trebala da bude završena sredinom decembra mjeseca. Takođe, u narednoj godini se razmatra mogućnost realizacije fekalne kanalizacije u ulicama koje se bočno priključuju na glavni kolektor koji ide uz prugu u ovom dijelu naselja Zlatica", zaključuje se.