Carinici na granici Crne Gore i Srbije otkrili 500 šteka u krovu autobusa

U krovnim ventilacionim šupljinama koje služe za zagrijavanje i hlađenje kabine autobusa pronađeno je 500 boksova cigareta marki - "MN", "Trokadero", "Monte", "Bond", "Pride", "BB" i "Merilyn Slims"

91 pregleda4 komentar(a)
20.10.2014. 09:55h

Srpski carinici su na Gostunu - graničnom prelazu između Srbije i Crne Gore, spriječili pokušaj krijumčarenja 500 boksova cigareta u vrijednosti od oko 6.000 eura, saopštila je Uprava carina Ministarstva finansija Srbije.

Cigarete su bile sakrivene u krovu autobusa bosansko-hercegovačkih registracija koji je isaobraća na relaciji Herceg Novi - Bijeljina, kojim je upravljao 29-godišnji državljanin BiH.

U krovnim ventilacionim šupljinama koje služe za zagrijavanje i hlađenje kabine autobusa pronađeno je 500 boksova cigareta marki - "MN", "Trokadero", "Monte", "Bond", "Pride", "BB" i "Merilyn Slims".

"Vozač je rekao da su cigarete njegove, ali da za njih ne posjeduje nikakvu dokumentaciju, zbog čega su privremeno zadržane u carinskoj ispostavi Gostun do predaje u magacin carinarnice Užice", navodi se u saopštenju Uprave carina Ministarstva finansija Srbije.

Galerija