Miljenović: Sve čestitke igračima

4 komentar(a)
Miljenović, Foto: Savo Prelević
13.10.2014. 17:50h

U velikom stilu, sa sve tri pobjede u tri utakmice, uz čak 10 postignutih golova, omladinska reprezentacije Crne Gore plasirala se u elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Aleksandra Miljenovića danas su do vrha napunili mrežu Kipra (6:3), a prethodno su slavili protiv domaćina Gruzije sa 2:0 i Rumunije sa 2:1.

"I utakmica sa Kiprom je protekla u potpunoj dominaciji naše selekcije. Iz rezultata susreta vidi se da nismo ušli sa bilo kakvim kalkulacijama, jer nam je i remi odgovarao, već smo od prvog minuta krenuli agresivno sa ciljem da trijumfujemo. Ne bih više komentarisao jer rezultat i statistika sve govore, ali bih i treć i put u ovih šest dana uputio sve čestitke igračima i kolegama iz stručnog štaba za ostvareni rezultat", kazao je selektor Miljenović.

"Naravno da me raduje što smo do elitne runde, a ovo je peti put da smo se plasirali, došli na ovako impozantan način sa tri pobjede i osvojenim prvim mjestom, što nam omogućava povoljniji žrijeb za narednu rundu, zaključio je Miljenović.