Internet ekspresno reagovao: Je li Bil Klinton "odmjerio" Arianu Grande?

Neki su za odmjeravanje mlade pjevačice optužili i sveštenika koji je sjedio do Klintona, a naravno, kako to uvijek bude, među komentarima o Bilovom mjerkanju odmah su se pojavili i komentari kako je "Arianina haljina bila prekratka za sahranu"

205 pregleda7 komentar(a)
Areta Frenklin, Foto: Reuters
01.09.2018. 12:49h

Pjevačica Ariana Grande nastupala je na sahrani Arete Frenklin u Detroitu, a na sahrani legendarne dive pojavio se i bivši američki predsjednik Bil Klinton.

Dok je 25-godišnja Ariana pjevala (You Make Me Feel Like) A Natural Woman, kamere su snimile oduševljenog Kintona kako sa pažnom promatra svaki njezn pokret na bini, a ekipa na društvenim mrežama uvjerena je da je u jednom trenutku i odmjerio.

"Odvratno... Pogledajte kako Bil Klinton odmjerava Arianu Grande dok pjeva na sahrani Arete Frenklin i pokušajte ne povratiti u usta", "Bil bi opet sve riskirao zbog Ariane", "Neke stvari se nikad ne mijenjaju", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Neki su za odmjeravanje mlade pjevačice optužili i sveštenika koji je sjedio do Klintona, a naravno, kako to uvijek bude, među komentarima o Bilovom mjerkanju odmah su se pojavili i komentari kako je "Arianina haljina bila prekratka za sahranu".

Bil i Hilari su se na kraju i fotografisali sa Arianom i njenim dečkom Pitom Dejvidsonom, prenosi hrvatski Index.