Bećković: Utisak nedelje je zabranjen

Ona je istakla da to "ne može smatrati nikakvom poslovnom odlukom, već političkim nalogom"

6 komentar(a)
Olja Bećković u "Utisku", Foto: Screenshot (YouTube)
26.09.2014. 19:17h

Autorka emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković izjavila je danas da emitovanje te emisije na televiziji B 92 nije odloženo do daljeg, nego je ona zabranjena.

"Utisak nije odložen do daljnjeg, nego je zabranjen i ja nisam odbila dogovor, nego sam odbila ultimatum. Ja sam ucijenjena da je jedini način da nastavim da radim svoju emisiju po važećem ugovoru do marta da prethodno potpišem da u novembru prelazim na Info kanal B 92", rekla je Olja Bećković agenciji Beta.

Ona je istakla da to "ne može smatrati nikakvom poslovnom odlukom, već političkim nalogom".

Televizija B 92 saopštila je ranije danas da se emitovanje emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković i produkcijske kuće PG mreža na televiziji B92 odlaže do daljnjeg.

"Emitovanje je odloženo na neodređeno vrijeme s obzirom na to da uprkos pregovorima još nije postignut dogovor između menadžmenta televizije B92 i Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža", naveo je B92 u saopštenju.

Iz ove televizije su takođe kazali da je menadžment televizije B92 ponudio Olji Bećković i produkcijskog grupi Mreza da se Utisak nedelje "emituje na terestrijalnom kanalu B92 do novembra", a potom da ta emisija postane vodeći format televizije B92 info sa željom da kultni serijal i dugodišnje iskustvo renomirane novinarke doprinesu razvoju ove informativne B92 platforme.

"Kako ideja nije naišla na odobravanje od strane Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža, nastavljeni su pregovori o daljoj saradnji, a gledaoce i kolege iz medija blagovremeno ćemo izvijestiti o svim detaljima dogovora Olje Bećković i menadžmenta TV B92", navela je ta televizija.