Budućnost nastavila saradnju sa dugogodišnjim sponzorom, možda će biti još pojačanja

“Poslije turnira u Italiji donijećemo odluku na kojim pozicijama tražimo pojačanja. Sve će zavisiti od kontrolnih utakmica i od mišljenja i strategije trenera Džikića”, rekao je Bokan

168 pregleda5 komentar(a)
bokan, Foto: Savo Prelević
03.09.2018. 14:28h

Košarkaški klub Budućnost Voli će u Evroligi biti jača i za novog sponozora NLB banku, sa kojom je potpisan, novi premijum ugovor.

Visina ugovora nije saopštena...

“Ugovor je poslovna tajna. Sve je legalno, ali cifra neka ostane tajna”, kazao je prvi čovjek kluba iz Njegoševog parka Dragan Bokan.

“Hvala NLB-u, koji je uz klub, od prvog dana, od kada je nova uprava preuzela Budućnost. NLB je dala poseban doprinos da klub opstane a znamo koliko je to bilo teško”, istakao je Bokan.

Glavni Izvršni direktor NLB banke AD Podgorica Martin Leberle je kazao da jedva čeka novu sezonu, u kojoj će Budućnost igrati u Evroligi.

“Uvijek je čast biti u društvu šampiona, uz KK Budućnost Voli, jer imamo iste strateške ciljeve. Igramo da pobijedimo na najvećem evropskom nivou. NLB je prepoznala košarkaški potencijal Budućnosti mnogo prije nego što je klub osvojio ABA ligu”, kazao je Leberle.

Dok se menadžment sprema za organizacioni aspekt izazovne sezone, ekipa je u pripremnom periodu. Kada se završe pripreme, biće poznato i da li će Budućnost dodatno osjvežiti tim...

“Poslije turnira u Italiji donijećemo odluku na kojim pozicijama tražimo pojačanja. Sve će zavisiti od kontrolnih utakmica i od mišljenja i strategije trenera Džikića”, rekao je Bokan.

Kada je u pitanju dvorana, Bokan je kazao da će “Morača” biti spremna na vrijeme i najavio dolazak kontrolora Evrolige za 13. ili 14. septembar.

“Budućnost će biti spremna, tribine su završene, a juče je montiran VIP salon. Većina posla u svlačionicama je završeno. Do kraja ove sedmice očekujemo postavljanje semafora. Parket je gotov. Rasvjeta je postavljena i puštena. Večeras stižu nove koš-konstrukcije, koji su korišćeni na mečevima u “Areni” na fajnl-foru u Beogradu. Budućnost će imati odlične uslove, kao i ostale ekipe koje će igrati u “Morači”, kazao je Bokan.

Evroliga je najveći izazov, ali je ABA liga prioritet. A konkurencija odavno nije bila jača.

“Sezona će biti sa najvećim očekivanjima u ABA ligi. Imamo imperativ pobjede u ABA ligi, a u Evroligi želimo da na najbolji način predstavimo klub, grad i državu. Ja se nadam da će timski duh Budućnosti i ove godine pobijediti”, kazao je Bokan.

Budućnost sezonu u ABA ligi otvara protiv Krke 30. septembra. Premijerni nastup u Evroligi je 11. oktobra protiv Armani Džinsa.