Ćaćić i Masoničić pobjednici međunarodnog turnira u Baru

U finalu turnira koji je odigran na terenima "Topolice", Ćaćić i Masoničić su savladali Marka Vukašinovića i Vuka Medenicu sa 2:0 (21:17, 21:18)

0 komentar(a)
11.08.2014. 11:03h

Ekipa Cakan sporta, za koju su nastupili primač Budvanske rivijere i crnogorske reprezentacije Vojin Ćaćić i Nikola Masoničić, trener odbojkašica Galeba, pobjednici su međunarodnog bič volej (odbojka na pijesku) turnira, koji je od 7. do 10. avgusta održan u Baru, u organizaciji kluba odbojke na pijesku Adriatik iz Bara, uz saglasnost Odbojkaškog saveza Crne Gore.

U finalu turnira koji je odigran na terenima Sportsko - rekreativnog centra "Topolica", Ćaćić i Masoničić su savladali reprezentativni tandem u ekipi Didn't, Marka Vukašinovića i Vuka Medenicu sa 2:0 (21:17, 21:18).

Treće mjesto zauzela je ekipa Garden centra, u kojoj su bili tehničar grčkog Foinikasa i crnogorske reprezentacije Simo Dabović i Zlatko Ćaćić, pomoćni trener Galeba, brat Vojina.

Njih dvojica su u meču za 3. mjesto, nakon velike borbe, sa 2:1 (21:17, 15:21, 15:11), pobijedili ekipu Budve 2, za koju su nastupili bivši pomoćni trener Budvanske rivijere (danas trener mlađih kategorija) i reprezentacije Crne Gore Predrag Ćorluka i Marko Bagarić, nekadašnji tehničar Budvanske rivijere i Budućnosti, danas trener mlađih kategorija budvanskog kluba.

Inače, u kvalifikacijama je ovaj turnir učestvovalo je 14 ekipa, od kojih je sedam ušlo u glavni turnir, pa je uz dvije ekipe iz Rusije, te po jedne jedne ekipe iz Srbije i BiH, ukupno 11 timova se borilo za trofej.

Ekipe su bile podijeljenje u tri grupe i poslije utakmica u grupnoj fazi, četiri tima su izborila polufinale.

Organizator turnira je uz pokroviteljstvo Doo Padrino mont iz Bara uručioo nagrade za najuspješnije učesnike.

"Međunarodni bič volej turnir "Bar 2014" je sportsko -zabavna manifestacija koja je upotpunila turističku ponudu grada Bara. Publika na tribinama je uživala u atraktivnim potezima crnogorskih i inostranih igrača koji su u najboljem svijetlu predstavili odbojku na pijesku i pokazali koliko je to atraktivan sport koji zaslužuje da mu bude posvećena veća pažnja", navodi se u saopštenju.

Naredni turnir u bič voleju na programu je već u srijedu u Ulcinju, na plaži Kopakabana bič Montenegro, na Velikoj plaži, u organizaciji DOO Đovani Trejd iz Ulcinja, sa početkom u 12 sati.

Više informacija mogu se dobiti od organizatora na telefon 069/825-858.

Sastavi ekipa

Rusija 1 - Juri Savuškin/Konstantin Tadoraško

Rusija 2 - Nikita Djemin/Nikolas Tihonov

Srbije - Nemanja Lazić/Mladen Radovanović

BiH - Nikola Renovica(BiH)/Nikola Pješčić

Cakan sport- Nikola Masoničić/Vojin Ćaćić

SNIBS - Ivan Vuković/ Bojan Vuković

Bimbovi puleni- Balša Radunović/ Rajko Strugar

Didn't - Marko Vukašinović/Vuk Medenica

Budva 1 - Aleksandar Marojević/Miloš Simović

Budva 2 - Predrag Ćorluka/Marko Bagarić

Garden Centar - Simo Dabović/Zlatko Ćaćić

Polufinale

Didn't - Garden Centar 2:1 (15:21, 21:14, 17:15)

Budva 2 - Cakan sport 0:2 (15:21, 21:23)

Utakmica za treće mjesto

Budva 2 - Garden Centar 1:2 (17:21, 21:15, 11:15).

Finale

Cakan sport (Nikola Masoničić/Vojin Ćaćić)- Didn't (Marko Vukašinović/Vuk Medenica) 2:0 (21:17, 21:18)