Beranski Thunder Fest nadmašio očekivanja

Poslednji su se na sceni pojavili momci iz beogradskog sastava The Beatshakers

0 komentar(a)
04.08.2014. 14:04h

Thunder Fest je u subotu veče, pred skoro osam hiljada ljudi, uspješno održan na beranskom aerodromu. Nezaboravna atmosfera, vrhunska oprema, svjetlosni efekti i sjajna publika doprinijeli su da Festival iz vedra neba nadmaši očekivanja.

Oko 22.00h ugasila su se svjetla na aerodromu. Na velikom ekranu audio-vizuelni efekat grmljavine, najavio je početak festivala, koji je publika dočekala glasnim ovacijama. Prva je na scenu izašla DJ Sophie. Ona je svojim setovima hipnotisala masu, koja je vriskom pozdravila. Nakon nje nastupio je sjajni Igor Garnier. Ređao je svoje i strane hitove. Numerom „Ako te sretnem“ koju je uradio sa Minjom Samardžić, publika je horski pjevala što je dovelo atmosferu do usijanja.

Poslednji su se na sceni pojavili momci iz beogradskog sastava The Beatshakers. Čuvenom „Ma Cherie“ počeli su svoj nastup na šta je publika sa oduševljenjem reagovala. Kvalitetna produkcija i odlični bitovi bili su ono što se i očekivalo od njih. Festival je završen uz podršku lokalnih DJ-eva.

Na raspolaganju posjetiocima festivala bilo je otvoreno pet šankova koje su obezbijedili najpopularniji beranski kafići, sa pristupačnim cijenama pića i hrane. Sponzor Thunder Fest-a je bio Jegermaster, dok je DJ party na gradskoj plaži sponzorisao caffe bar „Libero“.

Opština Berane, Turistička organizacija Berane (TOB) i Savjet mladih Opštine Berane organizovali su još jedan muzički događaj za pamćenje, na opšte zadovoljstvo svih.

Organizatori su najavili da će raditi na tome da Thunder Fest u budućnosti postane vodeća ljetnja festivalska destinacija u ovom dijelu Crne Gore.

Galerija