Sve spremno za Sea Dance: Nastavak EXIT zabave na našoj obali

Na ovogodišnjoj glavnoj bini festivala nastupiće neke od najvećih zvijezda svjetske muzičke scene, Jamiroquai, Underworld i Example

1 komentar(a)
30.06.2014. 16:34h

Nakon zabave na Exitu na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Novom Sadu, taj muzički festival će biti nastavljen kao Sea Dance festival, koji će biti održan od 15. do 17. jula na plaži Jaz, u Budvi.

Na ovogodišnjoj glavnoj bini festivala pored nastupa najvećih zvijezda svjetske muzičke scene, Jamiroquaia, Underworld i Example live, posjetioce očekuju koncerti svjetskih muzičkih zvijezda i regionalnih miljenika publike.

Tako će publika imati priliku čuti Kirila Džajkovskog, jednog od najpoznatijih elektronskih muzičara s Balkana, Taru McDonald, poznatu po svojim hitovima i saradnji sa Armandom Van Heldenom, Davidom Guettom i Afrojackom.

Za treći dan festivala zakazan je nastup techno maga, Juan Atkinsa. Atkins je DJ i producent iz Detroita, a uz Derricka Maya i Kevina Saundersona član čuvene Belleville trojke, ekipe koja je direktno zadužena za nastanak Detroit tehna, dok sam Atkins vjerovatno kumuje pojmu "techno".

Pogledajte kako izgleda najava za festival koji je pred nama

Galerija

Jamiroquai FOTO: Shutterstock