Rukometna akademija Đukanović 18. put organizovala turnir

Međunarodni rukometni turnir, čiji je moto bio Sportom i zdravim životom protiv droge, osim sportskog imao je i edukativni karakter, saopšteno je iz Rukometne akademije Đukanović

0 komentar(a)
18.06.2014. 20:42h

Međunarodni rukometni turnir, čiji je moto bio Sportom i zdravim životom protiv droge, osim sportskog imao je i edukativni karakter, saopštio je organizator, Rukometna akademija Đukanović.

Navodi se da je to bio 18. turnir koji je ta Akademija organizovala.

"Naš gost Dušan Raspopović iz Ministarstva zaštite životne sredine održao je predavanje o negativnim supstancama, kao i uticaj droge na zdrav život. Moto turnira bio je Sportom i zdravim životom protiv droge. Turnir je bio međunarodnog karaktera jer su učestvovala i djeca iz Trebinja", saošteno je iz Akademije Đukanović.

On je kazao da je Rukometna akademija Đukanović učestvovala u svim kategorijama - mini rukomet, pioniri, kadeti, juniori i seniori u muškoj i ženskoj konkurenciji.

"Na turniru su, osim RA Đukanović iz Podgorice i Tuzi, učestvovala i djeca iz Trebinja, Nikšića i Bara, kao i podgorička Budućnost. Turnir je trajao od devet do 16 sati", piše u saopštenju.