Počele prijave za Mis Crne Gore, najljepša ide na izbor Mis svijeta

Buduća misica ne smije biti udata, razvedena, ni imati djecu, ali ni nage i vulgarne fotografije, uključujući i privatne, i ne smije biti starija od 26 godina

379 pregleda16 komentar(a)
Nikolina Lončar (Novina), Foto: Privatna arhiva
13.06.2014. 18:53h

Mlade Crnogorke koje bi voljele da se na njihovoj glavi nađe kruna mis Crne Gore, od danas se mogu prijaviti za kasting koji će prema riječima portparolke takmičenja i bivše misice Nikoline Lončar, biti održan krajem jula.

“Finalni kasting biće održan krajem jula, a početkom avgusta će biti održan izbor za mis Crne Gore. Na finalni kasting biće pozvane sve djevojke koje su se prijavile, a biće izabrano njih 15 koje ulaze u finale”, objasnila je Lončar.

Pored imena i prezimena djevojke u prijavi moraju upisati i datum rođenja, visinu, mjere (obim struka, kukova i grudi), težinu, koliko stranih jezika govore, grad u kojem žive, broj telefona, ali i dvije fotografije na kojima se vidi lice, odnosno cijela figura. Prijave se mogu poslati na mejl adrese: nikolinaloncar@gmail.com i missmonte2012@yahoo.com, kao i na Facebook profil Nikoline Lončar.

Buduća mis ne smije biti udata ili razvedena, niti imati nage fotografije...
“Takođe, ukoliko djevojke imaju bilo kakva pitanja ili nedoumice mogu me kontaktirati putem poruka na Facebook profilu ili mejlu”, kazala je ona i dodala da su organizatori izbora za Miss World pomjerili datum održavanja ovog svjetskog takmičenje za decembar, pa će pobjednica izbora za mis Crne Gore imati dovoljno vremena za pripremu.

“Što se tiče kriterijuma tu su standardne predispozicije: visina od 175 do 185 cm i težina od 55 do 65 kg. Takođe, moram naglasiti da buduća misica ne smije biti udata (ili razvedena) niti imati djecu, kao ni nage i vulgarne fotografije, uključujući i privatne, i ne smije biti starija od 26 godina”, pojasnila je Lončar.

“Moj lični savjet svim djevojkama koje planiraju da se prijave za izbor za mis Crne Gore je da se oslobode straha i treme, jer sam to primijetila kod velikog broja prijavljenih prošle godine”, kazala je bivša misica.