Sakupljanje priloga za žrtve poplava na koncertu Crvene jabuke

"Na ovaj način građani mogu dati skroman, a ipak značajan doprinos nemilim događajima izazvanim katastrofalnim poplavama koje su zadesile naše prijatelje u regionu", stoji u saopštenju

61 pregleda6 komentar(a)
Najava za koncert, Foto: Evropsko lice Podgorice
19.05.2014. 13:02h

Koalicija Evropsko lice Podgorice će na koncertu Crvene jabuke koji poklanja građanima Podgorice povodom Dana nezavisnosti, a koji će se održati na Stadionu malih sportova u Podgorici 20. maja sa početkom u 22 časa, sakupljati dobrovoljni prilog za ugrožene od poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

Na ulazu ispred Stadiona malih sportova biće postavljeni punktovi za priloge u robi i novcu.

"Na ovaj način građani Podgorice mogu dati skroman, a ipak značajan doprinos nemilim događajima izazvanim katastrofalnim poplavama koje su zadesile naše prijatelje u regionu", navodi se u saopštenju koalicije.

SDP: Naši poslanici će donirati po jednu dnevnicu

"Pogođeni situacijom u nama susjednim državama Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, članovi Predsjedništva, poslanici i svi zaposleni u Socijaldemokratskoj partiji Crne Gore, doniraće po jednu dnevnicu i na taj način dati svoj skromni doprinos u prikupljanju pomoći za stanovnike ugrožene katastrofalnim poplavama u ovim državama.

Prikupljeni novac će biti uplaćen kao sredstvo za dugoročno saniranje posljedica od poplava koje su ugrozile živote na hiljade stanovnika u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj", stoji u saopštenju ove partije.

Pozitivna: 15 odsto mjesečnih primanja za ugrožene u zemljama regiona

Poslanici Pozitivne Crne Gore će donirati 15 odsto svojih mjesečnih primanja za ugrožene u zemljama regiona.

U prostorijama Pozitivne već tri dana traje prikupljanje donacija u robi i novcu koji će biti proslijeđen Crvenom krstu Crne Gore.

Pozivamo sve građane da daju svoj doprinos u prikupljanju pomoći za stanovništvo u zemljama regiona koje je pogođeno katastrofalnim poplavama.